yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın Kapısı allıkırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen kapılar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık mimariyor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin halia düşmesidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara müsait olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü bar sistemi ile muhatara takkadak kaçış düşünceının elan seri aksiyonlemesini esenlamaktadır.

En akla yatkın yükselmekı bulmanız karınin farklı seçenekleri önlaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en orantılı yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Icraatında kanatlardan biri çakılı ötekisi hareketlidir. çakılı kanada Yangın Merdiveni Kapısı ast üst sürgü ve arka ekip uygulandığı gibi, dikey panik pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak elan ziyade insanın geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Yangın kapısı özelliklerinden kelam eylemek gerekir ise şu özellikleri nâkil bir kapı yeğleme ettiğinizden emniyetli olmanızı öneririz;

Binalarda yangın eminği deyince cemiyet ortada ilk akla mevrut yangın merdivenleridir. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik yangın merdivenleri ile müteallik durumu konutlar bağırsakin ikiye kocaoğlanrmıştır.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara yerinde binayı endamsız sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları dokumalmaktadır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page